Ugotuj książkę: bułeczki z pastą migdałową

Ugotuj książkę: bułeczki z pastą migdałową
Gotuj książkę: bułeczki z pastą migdałową mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka plus 1/8 łyżeczka soli, jajko, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: Grand Central Bakery Scones, Ugotuj książkę: migdałowe Biscotti, oraz Ugotuj książkę: ciasto migdałowe z orzechów sosny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Ułóż dwie blachy do pieczenia razem i ułóż górną część papierem do pieczenia. W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. Używając dużych otworów na tarce pudełkowej, zetrzyj pastę migdałową, a następnie masło bezpośrednio na suche składniki. Pastę migdałową i masło pokroić na suche składniki, aż pozostanie kilka grudek wielkości grochu. Wymieszaj wiśnie lub mini czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate ChipsMini Chocolate Chips
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W osobnej małej misce ubij razem ciężką śmietanę, jajko i ekstrakty. Widelcem stopniowo mieszaj wystarczającą ilość płynu, aż mieszanina zacznie się łączyć, zachowując około 1 łyżkę płynu, aby umyć wierzchołki bułeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Obróć ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni i bardzo delikatnie wklep w 8-calowy okrągły o wysokości 1 1/2 cala. Za pomocą noża szefa kuchni lub skrobaka. ciasto pokroić na 8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
4
Przenieść kliny do blachy do pieczenia, odstęp bułeczki co najmniej 1 cal od siebie. Lekko posmaruj czubki bułeczek z zarezerwowaną mieszanką jajko-śmietaną i obficie posyp cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec w górnej trzeciej części piekarnika przez 15 do 18 minut lub aż blaty będą złote.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Przenieś bułeczki do drucianego stojaka, aby lekko ostygły, 3 do 4 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn