Chrupki Miodowe Koronkowe
Need a deser wegetariański? Chipsy z koronki miodowej mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 20. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Chrupki Koronkowe Miodowo-Migdałowe, Chrupki Koronkowe Miodowe Sezamowe, oraz Chrupki z Miodowej Koronki wypełnione kremem pomarańczowym.
Instrukcje
W średnim rondlu rozpuść masło z miodem na średnim ogniu.
Dodać cukier i sól i ubijać, aż dobrze się połączą.
Dodaj mąkę i kontynuuj ubijanie, aż nie pozostaną żadne grudki.
Przenieść do małej miski i ostudzić lekko, o 5 protokół.
Linia 2 płaskie obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Łyżka 1 czubata łyżeczka. mieszanka miodu na arkuszach o 4 w. od siebie (będą się bardzo rozprzestrzeniać).
Piec, aż ciemny złoty brąz i małe otwory pojawiają się w całym, 10 do 12 protokół. Nie wyłączaj piekarnika.
Ostudzić na tacy, aż zacznie się firma, 2 do 3 protokół. Podczas gdy ciasteczka ostygną, użyj noża do parowania, aby oddzielić wszystkie ciasteczka, które się stopiły i uformować je w okrąg. Pracując partiami po 3 lub 4, ostrożnie oderwij ciasteczka z papieru i połóż na wałku do ciasta.
Ostudzić na pin, aż całkowicie ostry, o 3 protokół. Jeśli ciastka jędrne, zanim można je kształtować, umieścić blachy do pieczenia z powrotem w piekarniku, aby lekko ogrzać, o 1 minutę.
Make ahead: do 1 dnia; przechowywać szczelnie.