Chrupki Czekoladowo-Żurawinowe

Chrupki Czekoladowo-Żurawinowe
Chrupanie czekoladowo-żurawinowe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 284 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, placki zbożowe z pszenicy, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cranberry Chocolate Almond Crunch Ice Cram, Crunch Żurawinowy, oraz Ciasto Żurawinowe Crunch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyłóż galaretkę z papieru pergaminowego. Pokryć pergamin sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
3
W dużej misce połącz owies i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Połącz miód i olej rzepakowy w małym rondlu. Gotować na małym ogniu 2 protokół lub do ciepłego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia.
6
Dodaj wanilię i czekoladę, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Delikatnie wymieszać mieszaninę czekolady z mieszaniną owsianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Rozprowadzić masę czekoladową na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec w temperaturze 300 przez 28 minut, mieszając dwa razy. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Wymieszać z żurawiną. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Do miski wlać odmierzone płatki owsiane, płatki zbożowe i orzechy
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
OrzechyOrzechy
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Zmierz suszoną żurawinę
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
1
Zmierz owies, płatki zbożowe, brązowy cukier i pekan
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
ZbożaZboża
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
2
Na patelnię rozprowadzić mieszankę czekoladowo-owsianą
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn