Chrupki Czekoladowo-Żurawinowe
Chrupanie czekoladowo-żurawinowe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 284 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, placki zbożowe z pszenicy, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cranberry Chocolate Almond Crunch Ice Cram, Crunch Żurawinowy, oraz Ciasto Żurawinowe Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłóż galaretkę z papieru pergaminowego. Pokryć pergamin sprayem do gotowania.
W dużej misce połącz owies i kolejne 5 składników.
Połącz miód i olej rzepakowy w małym rondlu. Gotować na małym ogniu 2 protokół lub do ciepłego.
Dodaj wanilię i czekoladę, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Delikatnie wymieszać mieszaninę czekolady z mieszaniną owsianą.
Rozprowadzić masę czekoladową na przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 300 przez 28 minut, mieszając dwa razy. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Wymieszać z żurawiną. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.
Do miski wlać odmierzone płatki owsiane, płatki zbożowe i orzechy
Zmierz owies, płatki zbożowe, brązowy cukier i pekan
Na patelnię rozprowadzić mieszankę czekoladowo-owsianą