Chrupki czekoladowo-miętowe Crunch
Czekolada Chip i mięta pieprzowa Crunch Crackles może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier puder, czerwone i białe paski mięty pieprzowej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Crunch, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Crunch, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużym rondlu. Mieszaj na małym ogniu, aż czekoladki stopią się i mieszanina jest gładka.
Wymieszać w drobno pokruszonych miętówkach i 6 1/2 łyżki cukru. Chłodna mieszanka do letniej, mieszając od czasu do czasu, około 30 minut.
Jajka ubijamy na masę czekoladową, po 1 na raz, następnie ubijamy ekstrakt z wanilii i ekstrakt z mięty pieprzowej.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w małej misce.
Mieszankę mąki ubić, następnie chipsy czekoladowe do mieszanki czekoladowej. Przykryć ciasto i schłodzić, aż będzie wystarczająco mocne, aby uformować, co najmniej 3 godziny i do 1 dnia.
Ustawić stojak na środku piekarnika i rozgrzać do 163°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Za pomocą 1 obfite łyżki stołowej dla każdego ciastka, ciasto wałkować między zwilżonymi dłońmi do 1 1/4-cala średnicy kulki, a następnie układać na przygotowanych blach do pieczenia, odstęp 1 cal od siebie.
Piec ciasteczka, 1 arkusz na raz, aż nadmuchane i popękane na górze, ale nadal miękkie w dotyku w centrum, o 11 protokół.
Odstawić na arkuszach 5 minut. Na wierzch ciastek wcisnąć grubo rozdrobnione miętówki lub posypać cukrem pudrem.
Przenieść do stojaków; całkowicie schłodzić. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Przechowywać szczelnie między arkuszami woskowanego papieru w lodówce.)