Chrupka chińska wieprzowina

Chrupka chińska wieprzowina
Chrupka chińska wieprzowina może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 173g tłuszczu, oraz w sumie 1704 kalorii. Ten przepis służy 4. 309 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz imbir gałkowy, tajski sos chilli, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest świetne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chiński Nowy Rok: Chińska Pieczona Wieprzowina (Siu Yuk), Wieprzowina Patatim (Filipińsko-Chińska Duszona Noga Wieprzowa / Golonka), oraz Slow Cooker Chinese Pork vel char siu Pork.

Instrukcje

1
Potrzyj wieprzowinę przyprawą i 2 łyżkami soli morskiej, a następnie pozostaw, odsłonięty, w lodówce na co najmniej 2 godziny, ale najlepiej na noc. Gdy jest gotowy do gotowania, rozgrzać piekarnik do maksymalnego ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połóż wieprzowinę na stojaku na puszki do pieczenia, upewniając się, że skóra jest odsłonięta. Piecz przez 10 minut, zanim zmniejszysz ogień do 180C / wentylator 160C / gaz 4, a następnie pozostaw do gotowania przez kolejne 1 godziny. Spójrz na wieprzowinę, jeśli skóra nie jest chrupiąca, podgrzej ciepło do 220 ° C/wentylator 200 ° C / Gaz 7, a następnie gotuj przez kolejne 30 minut, aż będzie chrupiąca. Pozostaw do odpoczynku na desce na co najmniej 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Aby zrobić sos zanurzeniowy, wymieszaj wszystkie składniki razem z 2 łyżkami wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Pokrój wieprzowinę na małe kawałki, a następnie podawaj z sosem, a także gotowanym ryżem i gotowaną na parze zieleniną, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na chrupiące. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn