Chrupiący łosoś z zielonym sosem ziołowo-kaparowym z serem szparagowym

Chrupiący łosoś z zielonym sosem ziołowo-kaparowym z serem szparagowym
Chrupiący łosoś z zielonym sosem ziołowo-kaparowym z serem szparagowym wymaga ok. 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1300 kalorii, 65g białka, oraz 87 g tłuszczu każdy. Na 8,55 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, kapary, cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Spróbuj Gotowany łosoś w sosie ziołowo-cytrynowym, Łosoś z prażonymi szparagami i sosem cytrynowo-kaparowym, oraz Chrupiące smażone krewetki z zielonym sosem ziołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2
Połączyć mąkę ryżową z wodą, aby lekkie luźne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Rozgrzać dużą patelnię z około 1/4 cala oliwy z oliwek. Zalać filety z ciasta, umieścić mięso stronie w dół, i sear aż złoty brązowy o 2 do 3 protokół. Obrócić i przesączyć stronę skóry na 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Natychmiast talerz i skropić każdy filet sosem ziołowo-kaparowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5
Podawać z klinem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
6
Łososia podawać z chrupkami z sera Szparagowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
7
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem soku z cytryny, w średniej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Tuż przed podaniem ubić sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Mleko i masło zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
11
Połącz sól, mąkę, curry i cayenne w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Wyjąć mleko z ognia i dodać mieszaninę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
13
Wymieszać drewnianą łyżką, aż mieszanina zgęstnieje i odciągnie się od boków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
14
Umieść patelnię z powrotem na ogniu i gotuj przez około 20 do 30 sekund, aż mieszanina stanie się trochę sucha. Zeskrobać mieszaninę do dużej miski i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Dodać jaja, po jednym na raz, dodając kolejne tylko wtedy, gdy poprzednie zostało włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
16
Dodać szparagi i oba sery do ciasta i wymieszać do połączenia. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
17
Łyżka zaokrąglone łyżki mieszanki na patelni arkusza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
18
Piec na środku piekarnika na złoty kolor, około 15 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
19
Zdjąć pergamin i podawać natychmiast.

Składniki

227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeświeże szparagi, przycięte, pokrojone na 1/4 cala kawałki i blanszowaneświeże szparagi, przycięte, pokrojone na 1/4 cala kawałki i blanszowane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon1szczyptaPinch cayennePinch cayenne0Batoniki toffi HeathBiała cebula, pokrojona w kostkęBiała cebula, pokrojona w kostkę3largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana pietruszka płaskolistnadrobno posiekana pietruszka płaskolistna1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży rozmarynposiekany świeży rozmaryn1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny4kliny cytrynowe, do dekoracjikliny cytrynowe, do dekoracji2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo starte Manchegogrubo starte Manchego1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina4krewetki i żyłkiOliwa z oliwek, do smażeniaOliwa z oliwek, do smażenia1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekane świeże oreganoposiekane świeże oregano1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno starty Parmigiano-Reggianodrobno starty Parmigiano-Reggiano2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka ryżowamąka ryżowa794opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefilety z łososia, skóra nafilety z łososia, skóra na1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz52 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło niesolone, pokrojone na małe kawałkimasło niesolone, pokrojone na małe kawałki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn