Chrupiący stelaż jagnięcy z miodem i Mascarpone

Chrupiący stelaż jagnięcy z miodem i Mascarpone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącego stojaka jagnięcego z miodem i Mascarpone. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 22g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka ziół prowansalskich, oliwa z oliwek, ser mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć zioła można śledzić to danie główne z Mint Chocolate Chip Cupcakes jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Spróbuj Stelaż jagnięcy z miodowo-orzechową skórką, Miód i cytryna szkliwiony Stojak z jagnięciny, oraz Stelaż jagnięcy z Ancho-miodową glazurą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Skropić oliwę z oliwek po obu stronach jagnięciny. Doprawić solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Grillować jagnięcinę przez 5 minut z każdej strony, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieść jagnięcinę na płytkiej patelni lub blasze do pieczenia i piecz przez 25 minut na średnio rzadkie. Odstawić jagnięcinę na 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Do sosu: w małej misce, połączyć creme fraiche, miód, kminek, i mięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj ser mascarpone i mieszaj, aż się połączysz. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
7
Jagnięcinę pokroić między kości na poszczególne kotlety i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn