Chrupiący Ryżowy Karmelowy Deser Lodowy
Chrupiący ryżowy karmelowy Deser lodowy to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Ten deser ma 563 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, płatki ryżowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto karmelowe z chrupiącą polewą ryżową magazynu Food & Wine, Karmelowy Deser Ryżowy, oraz Karmelowe Chrupiące Smakołyki Ryżowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu połączyć masło z cukrem. Wymieszać płatki ryżowe, 1 szklanka na raz; zdjąć z ognia.
Naciśnij 1/2 chrupiącej mieszaniny na dnie patelni 9x13 cali. Pokroić kawałki lodów i rozprowadzić całe pół galona w równej warstwie na chrupiącej mieszaninie. Top z pozostałą chrupiącą mieszaniną.
Mżawka karmel polewa na deser. Zamrozić na co najmniej 1 godzinę.