Chrupiący Rabarbar Z Czarnego Bzu

Chrupiący Rabarbar Z Czarnego Bzu
Chrupiący rabarbar z czarnego bzu to wegetariańska deser. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 3G białka, oraz 10g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz mielony cynamon, mąkę, jagody bzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Rabarbar Chrupiący, Rabarbar Chrupiący, oraz Rabarbar Chrupiący podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć mąkę, owies,1/2 szklanki cukru i cynamon; pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grubą okruchy. Odstawić połowę na polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Wcisnąć pozostałą mieszaninę okruchów do nieosmarowanego 11-calowego. x 7 po. naczynie do pieczenia. Wierzch z rabarbarem i jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
W małym rondlu połączyć skrobię kukurydzianą i pozostały cukier. Stopniowo mieszać w wodzie; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Zdjąć z ognia; wymieszać w wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
5
Wylej owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
6
Posypać zarezerwowaną mieszanką okruchów.
7
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn