Chrupiący rabarbar brzoskwiniowy
Potrzebujesz wegetariańskiego deseru lakto ovo ? Peach Rhubarb Crisp może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 318 kalorii , 2 g białka i 8 g tłuszczu . Za 69 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy dzięki temu przepisowi. Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Udaj się do sklepu i kup tradycyjne płatki owsiane, sól, rabarbar i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 50 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 29% . Ta ocena nie jest tak świetna. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Rhubarb Crisp , Peach and Blueberry Crisp i Raspberry Peach Crisp .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj cukier, mąkę, gałkę muszkatołową, skórkę cytrynową, sól, rabarbar i brzoskwinie.
Przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali.
W małej misce wymieszaj mąkę, płatki owsiane, brązowy cukier, cynamon i sól.
Dodaj masło i mieszaj, aż mieszanka będzie miała konsystencję grubych okruchów; posyp nim owoce.
Piec w temperaturze 375° przez 30–35 minut lub do momentu, aż ciasto będzie bulgotać, a owoce będą miękkie.
Podawać na ciepło lub na zimno.