Chrupiąca musztarda duszony brzuch wieprzowy jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 106g tłuszczu, oraz w sumie 1092 kalorie. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, sól koszerną, cebulę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 31 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Musztarda Klonowa i cydr duszony brzuch wieprzowy, Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen), oraz Duszony Brzuch Wieprzowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połącz wszystkie składniki w misce. Masować pocierać cały brzuch wieprzowy, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch Wieprzowy
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Wyjąć brzuch z lodówki. Zalać dużą patelnię o prostych bokach oliwą z oliwek i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj cebulę, seler, koper włoski i czosnek. Doprawić warzywa pokruszoną czerwoną papryką i solą, do smaku. Gotować warzywa, aż zaczną mięknąć i stają się bardzo aromatyczne, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Dodać wino i gotować przez 3 do 4 protokół. Wymieszać z musztardą i 2 szklanki bulionu z kurczaka. Smak, aby upewnić się, że jest pyszne.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać brzuszek wieprzowy i wrzucić tymianek i liście laurowe. Przykryć i wstawić do nagrzanego piekarnika. Dusić brzuch przez 6 godzin, sprawdzając od czasu do czasu. Jeśli poziom cieczy spadnie, dodaj pozostały zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Brzuch Wieprzowy
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Kiedy brzuch zostanie wykonany, będzie bardzo delikatny i soczysty.
9
Zdjąć pokrywę i ustawić piekarnik do pieczenia. Dusić brzuch wieprzowy, aż zmieni kolor na złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
10
Wyjmij patelnię z piekarnika i przenieś brzuch z płynu do duszenia na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, Obrane
11
Pokrój brzuch na 6 lub 8 równych porcji w zależności od apetytu. Ułóż wieprzowinę na półmisku i polej na wierzchu płyn do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około