Chrupiący Musztardowy Duszony Brzuch Wieprzowy

Chrupiący Musztardowy Duszony Brzuch Wieprzowy
Chrupiąca musztarda duszony brzuch wieprzowy jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 106g tłuszczu, oraz w sumie 1092 kalorie. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, sól koszerną, cebulę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 31 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Musztarda Klonowa i cydr duszony brzuch wieprzowy, Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen), oraz Duszony Brzuch Wieprzowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połącz wszystkie składniki w misce. Masować pocierać cały brzuch wieprzowy, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Wyjąć brzuch z lodówki. Zalać dużą patelnię o prostych bokach oliwą z oliwek i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj cebulę, seler, koper włoski i czosnek. Doprawić warzywa pokruszoną czerwoną papryką i solą, do smaku. Gotować warzywa, aż zaczną mięknąć i stają się bardzo aromatyczne, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Dodać wino i gotować przez 3 do 4 protokół. Wymieszać z musztardą i 2 szklanki bulionu z kurczaka. Smak, aby upewnić się, że jest pyszne.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać brzuszek wieprzowy i wrzucić tymianek i liście laurowe. Przykryć i wstawić do nagrzanego piekarnika. Dusić brzuch przez 6 godzin, sprawdzając od czasu do czasu. Jeśli poziom cieczy spadnie, dodaj pozostały zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Kiedy brzuch zostanie wykonany, będzie bardzo delikatny i soczysty.
9
Zdjąć pokrywę i ustawić piekarnik do pieczenia. Dusić brzuch wieprzowy, aż zmieni kolor na złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
10
Wyjmij patelnię z piekarnika i przenieś brzuch z płynu do duszenia na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Pokrój brzuch na 6 lub 8 równych porcji w zależności od apetytu. Ułóż wieprzowinę na półmisku i polej na wierzchu płyn do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W31 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn