Chrupiący kurczak w sosie szparagowym
Chrupiący Kurczak z sosem szparagowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 648 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, mleko, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj Chrupiące pieczone szparagi z miodowym sosem Sriracha, Chrupiące ciasto z kurczakiem i szparagami, oraz Chrupiący łosoś Królewski z prażonymi szparagami, ziemniakami Fingerling i sosem holenderskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić jajko w płytkim naczyniu widelcem lub trzepaczką. Zanurz kurczaka w jajku. Kurczak obłożyć bułką tartą.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i gotować15 minut lub aż dobrze rumiane z obu stron i gotowane przez.
Usuń kurczaka z patelni i ogrzać.
Wymieszać zupę, mleko i wodę na patelni i ogrzać na średnim ogniu, aż mieszanina jest gorąca i bulgotanie.
Kurczaka i sos podawać z ryżem.