Chrupiący Keczup - Musztardowy Kurczak
Chrupiący keczup - Musztardowy kurczak jest bezmleczne danie główne. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 26g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, ketchup, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Chrupiący Kurczak Musztardowy Z Marchewką, Chrupiące paski kurczaka z musztardą miodową, oraz Chrupiące paluszki rybne z keczupem ananasowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Płaszcz 9x9 calowe naczynie do pieczenia z nonstick spray.
W płytkiej misce, wymieszać razem ketchup i musztardę.
Umieść płatki w osobnej misce. Piersi z kurczaka zanurzyć w mieszaninie ketchupu, a następnie w płatkach zbożowych, aż zostaną mocno obtoczone.
Umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do czasu aż kurczak się ugotuje. Temperatura wewnętrzna kurczaka powinna wynosić 170 Stopni F (75 stopni C) przy użyciu termometru mięsnego.