Chrupiący cydr - duszony brzuch wieprzowy

Chrupiący cydr - duszony brzuch wieprzowy
Przepis Crisp cydr-duszony brzuch wieprzowy może być wykonane w około 12 godzin. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1786 kalorii, 35g białka, oraz 169g tłuszczu każdy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga bulionu z kurczaka, 1 łyżka octu cydr, unscored brzuch wieprzowy i ząbki czosnku. 199 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 84%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Musztarda Klonowa i cydr duszony brzuch wieprzowy, Brzuszek wieprzowy duszony na cydrze z puree z kalafiora, oraz Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen).

Instrukcje

1
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem wieprzowiny i oleju słonecznikowego w ognioodpornej patelni, która będzie pasować do wieprzowiny. Doprawić, wszystko doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i wsunąć wieprzowinę na patelnię. Wieprzowina powinna być całkowicie zanurzona, jeśli nie jest, uzupełnij wodą. Przykryj naczynie pokrywką lub szczelnym namiotem z folii i włóż do piekarnika na 3 godziny bez zakłóceń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SłonecznikowyOlej Słonecznikowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Gdy wieprzowina jest gotowana, pozostaw ją lekko do ostygnięcia w wywarze. Wyłożyć płaską blachę do pieczenia folią spożywczą. Ostrożnie podnieś wieprzowinę do tacy i upewnij się, że pozbędziesz się wszelkich kawałków warzyw lub ziół, ponieważ będą one w końcu wciśnięte w wieprzowinę. Przykryj wieprzowinę innym arkuszem folii spożywczej i przykryj płaską tacą lub naczyniem taca musi być całkowicie płaska, ponieważ wszelkie wgłębienia zostaną wciśnięte w wieprzowinę. Ważyć wieprzowinę z innym naczyniem lub puszkami i pozostawić do ostygnięcia w lodówce na noc. Przecedzić soki do dzbanka lub małego rondla, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Dzień 2: Rozpakuj wieprzowinę i połóż na desce. Przycinaj nierówne krawędzie, aby mieć schludny arkusz mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Pokrój mięso na 4 równe kawałki i odstaw na bok, aż będzie gotowe do gotowania. Wyciągnij kawałki tłuszczu z duszonych soków i przechyl to, co teraz będzie galaretką, do rondla, a następnie zanurz się w dół o około dwie trzecie, aż zacznie się lekko sypać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Dodać jeszcze kilka kropli octu, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
Rozgrzej olej na dużej patelni, aż będzie gorący, a następnie zmniejsz ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodaj wieprzowinę do patelni, skóra-strona w dół uważaj, ponieważ ma tendencję do plucia. Skwierczeć wieprzowinę, jak chcesz boczek przez 5 minut, aż skóra jest chrupiąca. Odwróć go i gotować przez 3-4 min, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Umieść mały stos kapusty z boku każdego talerza i posadź kawałek wieprzowiny na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Po drugiej stronie talerza ułożyć łyżkę zacieru, skropić sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na chrupiące. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn