Chrupiący Chrupiący Halibut

Chrupiący Chrupiący Halibut
Chrupiący chrupiący Halibut może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.52 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, płatki pietruszki, chwast koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chrupiące Bryłki Ziemniaków Hoisin Halibut, Halibut z masłem cytrynowym i chrupiącą szalotką, oraz Chrupiący Halibut z sosem cytrynowo-bazyliowym.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn