Chrupiące Śniadanie Quesadilla
Chrupiące śniadanie Quesadilla może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 636 kalorii, 29g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka boczku, pasteryzowanego produktu jajecznego, mąki tortilla i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mąkę tortilla można śledzić to danie główne z Tortilla Torte jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla śniadaniowa), Śniadanie Quesadilla, oraz Śniadanie Quesadilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj małą patelnię z masłem o Smaku no-stick spray.
Umieść na średnim ogniu; dodaj mieszankę jajkową gotując bez mieszania, aż krawędzie zaczną się ustawiać. Delikatnie obrócić jajka na jajecznicę; gotować, aż jajka zostaną ustawione.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Przykryć jedną stronę tortilli sprayem do gotowania; umieścić w patelni rozpylonej bokiem w dół. Połowę tortilli przykryj serem, jajecznicą i boczkiem. Gotować do lekko złocistego koloru.
Wyjąć quesadillę na talerz do serwowania.
Na drugą połowę tortilli rozłóż konfitury lub galaretkę. Złożyć na pół; podawać na ciepło.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.