Chrupiące wontony Butternut z pikantnym sosem pomidorowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać chrupiące Wontons Butternut z pikantnym sosem pomidorowym spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Pomidorowo-Awokado Z Chrupiącymi Wontonami I Pikantnymi, Sałatka pomidorowo-awokado z chrupiącymi Wontonami i pikantną kolendrą Vinaigrette, oraz Pieczone Chrupiące Dyni Wontons.
Instrukcje
1
Aby przygotować sos, rozgrzać olej na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać por i czosnek; gotować 8 minut lub do miękkości (Nie brązowy), często mieszając. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Por
3
Dodać czerwoną paprykę i dalej 6 składników( papryka czerwona przez estragon); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż gruby. Wyrzucić skórkę, liść laurowy i estragon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Liście Laurowe
Estragon
Wołowina
4
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Aby przygotować wontony, przeciąć Kabaczek na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i membranę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Nasiona
6
Umieść połówki squasha, ściąć boki w dół, w naczyniu do pieczenia 2-quart; dodaj 1/2 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
7
Piec w 375 przez 45 minut lub do momentu, gdy squash będzie miękki po przekłuciu widelcem; ostudzić. Wyjmij miąższ, aby zmierzyć 1 filiżankę, i zarezerwuj pozostałą miąższ do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Połącz 1 szklankę miąższu, ricottę i następne 5 składników (ricotta przez gałkę muszkatołową), mieszając, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Ricotta
Gałka Muszkatołowa
9
Połączyć 1 łyżeczkę wody i jajka, mieszając trzepaczką. Pracując z 1 owijką wonton na raz (przykryj pozostałe owijki wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu), łyżka około 2 łyżeczek mieszanki squasha do środka każdego owijki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
10
Wyszczotkuj krawędzie ciasta mieszanką jajeczną; połącz 2 przeciwległe rogi. Naciśnij krawędzie razem do uszczelnienia, tworząc trójkąt. Powtórz procedurę z pozostałymi opakowaniami wonton i mieszaniną do squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton Wrappers
Nóż Do Obierania
Ciasto
Jajko
11
Ułożyć wontony na dużej blasze pokrytej sprayem do pieczenia i lekko posmarować pozostałą mieszaniną jajek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
12
Piec w 375 przez 17 minut lub do złotego i chrupiące.