Chrupiące udka z kurczaka ze złocistymi rodzynkami

Chrupiące udka z kurczaka ze złocistymi rodzynkami
Chrupiące udka z kurczaka ze złocistymi rodzynkami kompot może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,75 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 975 kalorii, 50g białka, oraz 58 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz udka z kurczaka, olej roślinny, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chrupiące udka z kurczaka ze złocistymi rodzynkami, Pieczone udka z kurczaka z kompot wiśniowo-tymiankowy, oraz Złote udka z kurczaka ze zwęgloną salsą cytrynową Verde.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na patelni, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj squash, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż prawie miękkie, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Dodać szalotkę i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
5
Dodać jabłko, cynamon i cayenne i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
6
Dodać rodzynki, wino, miód i tymianek i gotować, aż wino prawie odparuje. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
W żaroodpornej patelni nonstick rozgrzej olej. Przyprawić kurczaka solą i pieprzem i dodać do patelni, od strony skóry w dół. Gotować na dużym ogniu, aż skóra będzie chrupiąca, 5 protokół. Włącz kurczaka, przenieść patelnię do piekarnika i pieczeń 6 protokół, aż gotowane przez; podawać z kompot.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
KompotKompot
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn