Chrupiące Płatki Ryżowe " Jabłka
Crisp Rice Cereal " jabłka mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 557 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz półsłodkie kromki czekolady, pręty precla, kryształki cukru dekoratora pomarańczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Chude Kakao Crisp Cereal, Gorące płatki Quinoa z syropem klonowym jabłka, oraz Płatki pięcioziarniste z morelami, jabłkami i bananami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło mikrofalowe i pianki w lekko nasmarowanej dużej misce mikrofalowej w wysokiej 3 minuty, mieszając po 2 minutach. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wymieszać w płatkach zbożowych, partiami, aż dobrze pokryte.
Płaszcz ręce sprayem do gotowania. Uformuj ciepłą mieszaninę w 8 (4-calowe) kulki (około 1 szklanki każda), lekko smarując dłonie w razie potrzeby.
Umieścić kulki na papierze woskowym. Naciśnij 1 pół pręta precla, złamany koniec w dół, do góry każdej piłki.
Ostudzić całkowicie (około 30 minut).
Mikrofalowe kąski czekolady w kuchence mikrofalowej bezpieczne Miski na wysokie 2 minuty, mieszając po 1 minucie. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Czekoladę polać kulkami, posypać cukrem.
Do przodu: owinąć w folię i przechowywać w temperaturze pokojowej do 2 dni.