Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj chrupiących placków jabłkowo-owsianych. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz koszerną sól, mąkę ryżową, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiące Placki Kukurydziane, Chrupiące Placki Z Cukinii, oraz Chrupiące Placki Z Ciecierzycy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać 1/2 szklanki cukru i 1 łyżeczkę cynamonu w misce ashallow; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Winegret Z Wermutu
2
Dopasuj duży garnek z termometrem ipour w oleju, aby zmierzyć 3".
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Garnek
3
Podgrzać średnio-wysoko, aż termometr zarejestruje 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
4
Tymczasem płatki owsiane w procesie spożywczymo gruboziarnisty proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies Zwyczajny
5
Przełożyć do dużej trzepaczki w mące ryżowej, skrobi kukurydzianej, proszku do pieczenia, soli, a pozostałe 2 łyżki cukru I1 / 2 łyżeczki cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa
Cynamon
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Ubij w jajku i 1/2 szklanki klubówsoda, dodając więcej sody przez łyżkę stołowąp do konsystencji ciasta naleśnikowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Pracując partiami i utrzymując temperaturę oleju, zanurz pierścienie jabłek w cieście i smaż, okazjonalnie obracając się, aż do złotego brązu i chrupiącego, około 4 minut.