Chrupiące paski kurczaka z musztardą miodową

Chrupiące paski kurczaka z musztardą miodową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiących pasków kurczaka z musztardą miodową. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz pod ręką miód, panko, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące pieczone paski kurczaka z kremowym sosem miodowo-musztardowym, Miód Musztarda Paski Kurczaka, oraz Paski Kurczaka Z Musztardą Miodową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°; spryskaj blachę sprayem do pieczenia. W misce, połączyć panko, parmezan, czosnek w proszku, tymianek i 1/4 łyżeczki. sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
ParmezanParmezan
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Kurczaka doprawić pieprzem i pozostałą solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
PieprzPieprz
SólSól
3
Do miski wlać masło. Zanurz Pasek kurczaka w maśle; pozwól, aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
MasłoMasło
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przenieść pasek do mieszaniny okruchów, obracając się do powłoki.
5
Przełożyć na blachę do pieczenia. Powtórzyć z pozostałym kurczakiem, masłem i okruchami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec, obracając raz, aż paski będą złote, około 20 minut. Umieścić miód w średniej misce i kuchenka mikrofalowa do gorąca, 15 do 30 sekund. Wymieszać z musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Podawać kurczaka na gorąco, z miodowo-musztardową do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
MusztardaMusztarda
MiódMiód
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn