Grillowane steki Prime Rib z bourbonem-BBQ Baste i przyprawą przetarte grillowaną cebulą Vidalia

Grillowane steki Prime Rib z bourbonem-BBQ Baste i przyprawą przetarte grillowaną cebulą Vidalia
Grillowane steki Prime Rib z Bourbon-BBQ Baste i Spice przetarte Grillowana cebula Vidalian może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 6,69 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 731 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka chipotle pieprz puree, mielona kolendra, oregano, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć bourbon, można śledzić to danie główne z Babeczki czekoladowe Bourbon Pecan Pie z lukrem orzechowym jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Spróbuj Steki grillowane z papryką z karmelizowaną cebulą, Grillowane steki z grilla z fasolką szparagową i sałatką z pomidorów wiśniowych, oraz Pikantne Tacos z piersi kurczaka z grillowanymi Poblanos, cebulą z grilla i surówką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło i olej na średnim ogniu w rondlu o dużym dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż półprzezroczyste, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać 2 szklanki bourbona i gotować aż do całkowitego zmniejszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
4
Dodać pomidory i wodę, doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Dodaj pozostałe składniki, z wyjątkiem soli, pieprzu, i steki, i gotować na wolnym ogniu przez dodatkowe 20 do 25 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
7
Wlać do miski i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Ubijamy pozostałe 2 łyżki bourbona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Rozgrzać grill do góry. Steki z obu stron obficie przyprawić solą i pieprzem, a część przypraw natrzeć z cebuli na 1 stronę steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Miejsce steki na grillu, przyprawa pocierać stronę w dół, i grill, aż lekko zwęglone i chrupiące, o 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Brush steki z niektórych baste Bourbon-BBQ i włączyć steki nad; zmniejszyć ciepło z grilla do średnio-niskie i gotować do średnio rzadko doneness, o 8 do 9 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
Szczotkuj z baste Bourbon-BBQ co 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
13
Wyjmij z grilla, szczotkuj z większą ilością baste i pozostaw na 5 minut przed krojeniem na plasterki o grubości 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
14
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
15
Wymieszać wszystkie przyprawy w małej misce, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
16
Cebulę posmarować olejem po obu stronach. Rub 1 Strona każdej cebuli z niektórych mieszanki przypraw i miejsce rub stronę w dół na grillu. Grilluj, aż uformuje się złoty kolor i skorupa. Obrócić cebulę i kontynuować grillowanie, aż tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
17
Podawać ze stekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli3(zima)sos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli11 funt cukinii,kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibourbon plus 2 łyżkibourbon plus 2 łyżki6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej rzepakowyOlej rzepakowy11 funt cukinii,proszek cayenneproszek cayenne1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)chipotle przecier z pieprzuchipotle przecier z pieprzu2(zima)(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)2(zima)Musztarda DijonMusztarda Dijon11 funt cukinii,musztarda suchamusztarda sucha3goździkiczosnek grubo posiekanyczosnek grubo posiekany2(może być lub przeglądać)kolendra mielonakolendra mielona2(może być lub przeglądać)kminek mielonykminek mielony2(zima)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione2(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki3/4 łyżeczki melasy3/4 łyżeczki melasy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1DużeCebula hiszpańska, grubo posiekanaCebula hiszpańska, grubo posiekana11 funt cukinii,suszone oreganosuszone oregano2(zima)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipomidory śliwkowe w puszkach i ich soki, pureepomidory śliwkowe w puszkach i ich soki, puree596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2steki rib-eye, około 2 cale grubości i 1 funt każdysteki rib-eye, około 2 cale grubości i 1 funt każdy6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz2(zima)masło niesolonemasło niesolone4Cebula Vidalia, obrana i pokrojona w plastry grubości 1/4 calaCebula Vidalia, obrana i pokrojona w plastry grubości 1/4 cala4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali2(zima)Sos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnica Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn