Chrupiące Paluszki Mozzarella Marinara
Need a wegetariańska przystawka? Crispy mozzarella Sticks Marinara może być świetny przepis, aby spróbować. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 576 kalorii. Ten przepis służy 2. Jeśli masz kije częściowo odtłuszczone ser mozzarella, handlowych pesto, ciasto phyllo, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiące Paluszki Mozzarella Wonton, Paluszki Rybne Marinara, oraz Paluszki rybne z sosem Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij arkusze filo w połowie w poprzek, tworząc 8 (13 x 9 cali) prostokątów.
Umieść 1 arkusz filo na desce do krojenia lub powierzchni roboczej (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło); pokryj sprayem do gotowania.
Umieść 1 arkusz na pierwszym arkuszu. Złóż na pół w poprzek, tworząc prostokąt 9 x 6 1/2 cala.
Umieścić 1 patyczek sera na środku krótkiego końca prostokąta; złożyć długie boki filo na ser, zalać sprayem do gotowania. Zaczynając od krótkiego końca, roll up phyllo jelly-roll mody. Płaszcz w sprayu do gotowania.
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Powtórz z pozostałą Filo i serem.
Piec w 400 przez 12 minut lub do złotego koloru.
Podgrzać sos marinara w małym rondlu na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania.
Sos marinara podawać z paluszkami mozzarella.