Chrupiące Kulki Z Masła Orzechowego
Crunchy Peanut Butter Balls to wegańskie przepis z 17 porcjami. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Mieszanka nektaru z agawy, Mączka migdałowa, płatki kukurydziane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chrupiące Kulki Z Masła Orzechowego, Chrupiące Kulki Z Masła Orzechowego, oraz Kulki owsiane z masła orzechowego kokosowego (aka Snow Balls).
Instrukcje
Włóż nektar z agawy do dużej miski mikrofalowej.Zmielić kakao i migdały oddzielnie. Możesz również użyć niesłodzonego proszku kokosowego i migdałowego posiłku, jeśli nie masz surowego kakao i migdałów.
Dodaj kakao i migdały do nektaru z agawy. Dobrze wymieszać.
Dodać płatki kukurydziane i wymieszać do herbu.
Włóż wszystko do robota kuchennego. Pulsuj, aż do uzyskania szorstkiej mieszanki. Otwórz pokrywkę i spróbuj. Powinno być całkiem słodkie. Jeśli chcesz więcej słodyczy dodaj trochę więcej agawy, ale nie za dużo, nie chcesz, aby to było cieknące.Włóż do bezpiecznej miski mikrofalowej i podgrzewaj przez około 2 minuty, aż się ogrzeje.
Zwiń w kulki i połóż na pokrytym papierem woskowym arkuszu ciastek i przechowuj w lodówce do zestawu.Włożyłem swój do plastikowego pojemnika i wróciłem do lodówki.Smacznego!