Chrupiące kulki czekoladowo-miętowe
Przepisów na przystawki nigdy za wiele, więc wypróbuj Crunchy Chocolate Mint Balls. Ten przepis jest na 54 osoby. Jedna porcja zawiera 196 kalorii , 1 g białka i 5 g tłuszczu . Za 53 centy za porcję , ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pełen smaku i sycący. Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup jimmies, jimmies, jimmies i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo słabą (ale wciąż możliwą do poprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także : Kolorowa, chrupiąca sałatka z jabłek i kurczaka ze świeżą miętą i bazylią , Kruche, solone, chrupiące migdałowe ciasto Roca oraz Zawijas z kalifornijskiego dzikiego ryżu i wołowiny z kapustą i chrupiącym serem ricotta .
Instrukcje
W kąpieli wodnej lub metalowej misce nad gorącą wodą rozpuść chipsy i masło; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji. Dodaj mleko.
Dodaj pokruszone wafle i wymieszaj, aby pokryć ciasto. Schłodź w lodówce przez 1 godzinę lub do momentu, aż będzie łatwe do obróbki.
Uformuj kulki o średnicy 2,5 cm i obtocz je w papilotach.
Umieścić na blasze do pieczenia o wymiarach 15 x 10 x 1 cali wyłożonej papierem woskowanym; zamrozić, aż masa stwardnieje.
Przenieść do zamykanego plastikowego woreczka do mrożenia. Można zamrozić na okres do 1 miesiąca.
Aby użyć mrożonych kulek: Rozmrozić w temperaturze pokojowej.