Chrupiące krewetki z pikantną czarną fasolą i sosem szafranowym

Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Crusted krewetki z pikantną czarną fasolą i sosem szafranowym może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 455 kalorii, 48g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $4.4 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz białka jaj, jasny syrop kukurydziany, ziarna słonecznika i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć syrop kukurydziany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Krówkowe Ze Złotym Syropem jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Kukurydziane Tacos rybne z sosem Jalapeno-limonkowym i pikantną czarną fasolą, Kukurydziane Tacos rybne z sosem Jalapeno-limonkowym i pikantną czarną fasolą, oraz Pikantna czarna fasola z krewetkami i Chorizo w "Boo Bowls" dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać kminek i nasiona kopru włoskiego; gotować 1 minutę lub aż nasiona kminku są rumiane.
Umieść mieszankę kminku w przyprawie lub młynku do kawy.
Dodaj ziarna słonecznika, skórkę pomarańczową i ziarna pieprzu; proces do zmielenia.
Umieścić mieszaninę nasion w płytkim naczyniu.
Połączyć syrop i białka. Zanurz krewetki w mieszaninie syropu; pogłębiać jedną stronę krewetki w mieszaninie nasion. Odstawić, powleczone bokiem do góry.
Rozgrzać olej w patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Miejsce krewetki, powlekane stronie w dół, w patelni; smażyć 3 minut z każdej strony.
Podawać natychmiast z pikantną czarną fasolą i sosem szafranowym.
Dekoruj zieloną cebulą, w razie potrzeby.