Chrupiące grillowane risotto z kapustą i pancettą

Chrupiące grillowane risotto z kapustą i pancettą
Chrupiące grillowane jarmuż i Pancetta Risotto wymaga ok. 55 minut od początku do końca. To danie główne ma 821 kalorii, 21g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz orzechy włoskie, pieprz, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest dobre. Podobne przepisy to Chrupiące grillowane risotto z kapustą i pancettą, Risotto Z Dynią I Chrupiącą Pancettą, oraz Risotto z dyni z chrupiącą pancettą.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450). W dużej misce wymieszaj 1 łyżkę. olej, czosnek i 1/4 łyżeczki. każda sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać jarmuż i wrzucić do herbu dobrze. Zrzucić na grill, szybko zorganizować w jednej warstwie, i grill, obracając raz, aż smugi brązowy, 3 do 5 minut. Odstawić do chrupania, następnie pokroić w wstążki około 1/2 cala. szeroki i 3 do 4 w. długo.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Brązowa pancetta w średnim rondlu na średnim ogniu, około 4 minut (jeśli używasz plamki, nie gotuj). Łyżką szczelinową przenieść pancetta Na Ręczniki papierowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
SpeckSpeck
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj tyle oleju do tłuszczu na patelni, aby zrobić 2 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj ryż do patelni, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, mieszając, aż ryż zacznie tosty lekko, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj cebulę, 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz; gotować, aż cebula zmięknie, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
7
Dodaj tyle bulionu, aby pokryć ryż; gotuj, ciągle mieszając, aż płyn się wchłonie. Kontynuuj dodawanie bulionu, aby po prostu przykryć ryż i mieszając, aż będzie ledwo miękki, 15 do 18 minut. W razie potrzeby dodaj więcej bulionu, aby risotto miało luźną teksturę; nieco zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
RyżRyż
8
Wyjąć risotto z ognia i luźno złożyć pancetta, mascarpone, orzechy włoskie, masło i pomidory. Złożyć w większości jarmuż i łyżkę do naczynia do serwowania. Wierzch z pozostałą kapustą i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
PomidorPomidor
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
JarmużJarmuż
9
* Można kupić speck na amazon.com
Składniki, których będziesz potrzebować
SpeckSpeck
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn