Chrupiące Gingersnaps
Chrupiące Gingersnaps to bezmleczne i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 149 fanów. Jeśli masz sodę oczyszczoną, zmielony cynamon, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ekstra Chrupiące Gingersnaps, Gingersnaps, oraz Gingersnaps dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W dużej misce, krem skrócenie i cukier.
Dodać jajko i ubić, aż będzie lekkie i puszyste, następnie wymieszać z melasą. W osobnej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól, imbir i cynamon.
Dodaj do mieszaniny jaj i mieszaj, aż dobrze się wymieszają.
Rozwałkuj kawałki ciasta na 1-calowe kulki. Zanurz każdą kulkę w cukrze i umieść na blasze z ciastkami, słodzonej stronie około 2 cali od siebie.
Piec przez 10 do 12 minut, aż ciasteczka rozprzestrzeniają się i topy pękają.
Ostudzić na stojaku z drutu.