Chrupiące Filety Z Dorsza
Chrupiące filety z dorsza to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną bułkę tartą, sól, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 79 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chrupiące Filety Z Dorsza Dla Dwojga, Chrupiące Filety Rybne, oraz Chrupiące Filety Z Suma.
Instrukcje
Okruchy chleba umieścić w płytkim naczyniu; odstawić.
Ryby opłukać; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Dodaj do bułki tartej; Odwróć, aby całkowicie pokryć obie strony każdego fileta.
Spryskaj dużą patelnię sprayem do grillowania; rozgrzać 1 minutę na średnim ogniu.
Dodaj rybę; gotuj 10 minut lub aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem (145F), obracając po 5 minutach.
Skropić sokiem z cytryny.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.