Chrupiące Ciasteczka Bezglutenowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać bezglutenowe chrupiące ciasteczka krówki spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 129 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać betty brownie mix, płatki cynamonowe, mielony cynamon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Amaretti Thins / Chrupiące Ciasteczka Migdałowe (Bezglutenowe, Bez Ziarna, Przyjazne Paleo), Chrupiące Bez Mąki Bezglutenowe Ciasteczka Kokosowe Z Masłem Orzechowym, oraz Bezglutenowe Ciasteczka Mocha Fudge.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Spryskaj arkusze ciastek sprayem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać składniki cookie łyżką do wymieszania. Upuść ciasto przez zaokrąglone miarki łyżki stołowe około 2 cali od siebie na arkuszach ciastek.
Piec 10 do 12 minut lub do zestawu. Cool 2 minuty; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Schłodzić 10 minut przed oszkleniem.
W małej misce wymieszać cukier puder i cynamon. Wymieszać z mlekiem do uzyskania gładkiej konsystencji. Jeśli to konieczne, dodać dodatkowe mleko 1 łyżeczkę na raz, aż glazura osiągnie mżejącą konsystencję.
Ciasteczka skropić glazurą.