Chrupiące chipsy limonkowe z krabem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj chrupiących chipsów limonkowych z krabem. Ten przepis pescatarian serwuje 80 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 2G tłuszczu i w sumie 49 kalorii. 145 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawy do owoców morza, sól koszerną, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Gorący Krab Rangoon Dip z Won Ton Chips, Koktajl krabowy z chipsami Parmezanowymi, oraz Dip z kraba i kokosa z chipsami babki lancetowatej dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce połącz sól i skórkę z limonki; odstawić.
Używając 3-calowej foremki do ciastek w kształcie gwiazdy, Wytnij osiem kształtów gwiazd z każdej tortilli. Na dużej patelni na średnim ogniu podgrzej połowę oleju. Smażyć gwiazdki tortilli, po kilka na raz, na złoty kolor z obu stron.
W razie potrzeby dodaj więcej oleju.
Odcedź na ręcznikach papierowych; natychmiast posyp mieszanką soli.
W małej misce ubij serek śmietankowy, sok z limonki i 1 łyżeczkę przypraw do owoców morza, aż się połączą. Złożyć kraba i cebulę. Ułóż frytki na nie natłuszczonych blachach do pieczenia. Na wierzch z mieszanką krabów; posypać serem cheddar.
Broil 3-4 w. od ognia przez 1-2 minuty lub do stopienia sera.
Posyp pozostałą przyprawą do owoców morza.