Chrupiące Bułeczki Czekoladowe
Chrupiące bułki czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ekstraktu waniliowego, białka jaj, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Roladki żytnie z chrupiącymi szczypcami, Jabłkowe Chrupiące Bułeczki Cynamonowe, oraz Crisp Orange-Sajgonki Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, śmietana 1/2 szklanki masła lub margaryny, 1/2 szklanki cukru, i 1 łyżeczka wanilii, aż lekkie i puszyste.
Dodać białka; dobrze zmiksować. Stopniowo dodawać mąkę i dobrze wymieszać.
Drop ciasto przez łyżeczki 1 cal od siebie na blasze ungreased pieczenia.
Rozprowadzić tylną łyżką na 3-calowe Naboje.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Piec przez 5 minut lub aż krawędzie będą jasnobrązowe. Pracując z 1 ciastkiem na raz, poluzuj z blachy do pieczenia za pomocą szpatułki, a następnie szybko zwinąć mocno wokół ołówka.
Przenieść do stojaka drutu do ostygnięcia, szew stronie w dół.
Za pomocą worka z ciastem lub słomy sodowej lub drewnianego pick, wypełnij rolki kremowym nadzieniem czekoladowym.
Aby nadzienie: w małym rondlu, roztopić czekoladę i 1/4 łyżeczki oleju roślinnego (lub masła lub margaryny)na małym ogniu stale mieszając.