Chrupiące Awokado Dziesięć Minut Tacos

Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać chrupiące awokado dziesięć minut Tacos spróbować. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, chiles, stand ' N taco muszle, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 34%. Spróbuj Srirachan Avocado Dziesięć Minut Tacos, Chrupiące Tacos Z Kalafiora Z Sosem Z Awokado, Limonki I Kolendry, oraz {30 minut} Tacos z krewetkami z limonki kokosowej z mango, czerwoną papryką i salsą z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ciepły rozdrobniony kurczak wraz z zielonymi chiles w średniej misce.
Łyżka do napełniania ciepłych muszli taco. Top z awokado i pokruszone queso fresco i skropić sosem sriracha.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.