Gruszka-suszona żurawina Crisp może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,38 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cynamon, mąkę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłko, Gruszka I Suszona Żurawina Crisp, Gruszka chrupiąca z suszonymi wiśniami, oraz Krem gruszkowo - Wiśniowy Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°; mgiełkę 11-na-7-calową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania. Wyłożyć dużą blachę do pieczenia z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
Dodać polewa: w robocie kuchennym pulse pierwszych sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Dodać masło; pulsować, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
4
Wykonaj nadzienie: w misce wrzuć wszystkie składniki nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Przenieść na patelnię; rozprowadzić równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Posypać mieszanką polewową owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce
7
Umieść patelnię na blasze i piec, aż top będzie złoty, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
Patelnia
8
Wyjąć patelnię i ostudzić na stojaku z drutu przez 20 minut przed podaniem.