Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową

Chrupiąca wieprzowina z Salsanem z awokado i salsą pomidorową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.89 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz brandy, ciepłe tortille kukurydziane, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać brandy można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Spróbuj Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową, Chrupiący kurczak parmezan z salsą z awokado, oraz Biała ryba i chrupiące Tacos z awokado z salsą ananasową Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kawałki wieprzowiny pokroić w poprzek na trzecie części.
Odciąć duże kawałki tłuszczu z wieprzowiny i rezerwy; pozostawić małe kawałki tłuszczu przymocowane do wieprzowiny.
Połącz wieprzowinę, zarezerwowany tłuszcz, 2 szklanki wody, a następnie 4 składniki w głębokiej patelni 12-calowej. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż wieprzowina będzie miękka, mieszając od czasu do czasu, około 1 godziny 45 minut, dodając więcej wody przez 1/4 garści, jeśli to konieczne, aby utrzymać wieprzowinę częściowo zanurzone.
Odkryć; gotować mieszankę wieprzową, aż ciecz zostanie zmniejszona o połowę, o 10 minut. Wymieszać z brandy; gotować, aż płyn odparuje i mięso Brązy i zaczyna się chrupiące, często mieszając, o 15 minut. Lekko schłodzić mięso. Wszelkie luźne kawałki tłuszczu należy wyrzucić. Mięso rozerwać na paski; powrót do patelni. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Dodaj 2 łyżki wody do patelni. Przykryć i podgrzać wieprzowinę na średnim ogniu, mieszając, około 5 minut. W razie potrzeby doprawić solą.
Podawać z ciepłymi tortillami, salsą z awokado i salsą pomidorową.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.