Chrupiąca wieprzowina Stir-Fry Z Baby Bok Choy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać chrupiące wieprzowiny Stir-Fry Z Baby Bok Choy spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, pieprz, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Baby Bok Choy Stir Fry, oraz Baby Bok Choy Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać duży wok na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąco. Wymieszać wieprzowinę z olejem sezamowym, solą i pieprzem.
Dodaj wieprzowinę do patelni; odstawić na 2 minuty, bez mieszania, aby wieprzowina była chrupiąca i rumiana. Wieprzowinę smażyć przez 2 minuty lub aż będzie dobrze zarumieniona ze wszystkich stron.
Odstawić na 1 minutę bez mieszania. Łyżka wieprzowiny do miski; odstawić.
Podgrzać patelnię na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąca.
Dodaj olej rzepakowy; zawirować do herbu.
Dodaj bok choy; Stir-fry 2 protokół.
Dodaj fasolkę szparagową, imbir, czosnek, i papryka; stir-fry 3 protokół lub do crisp-tender.
Połącz ocet, sos sojowy i brązowy cukier, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać mieszaninę octu, podrzucając do herbu. Wymieszać z wieprzowiną.