Chrupiąca wieprzowina Stir-Fry Z Baby Bok Choy

Chrupiąca wieprzowina Stir-Fry Z Baby Bok Choy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać chrupiące wieprzowiny Stir-Fry Z Baby Bok Choy spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, pieprz, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Baby Bok Choy Stir Fry, oraz Baby Bok Choy Stir Fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać duży wok na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąco. Wymieszać wieprzowinę z olejem sezamowym, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodaj wieprzowinę do patelni; odstawić na 2 minuty, bez mieszania, aby wieprzowina była chrupiąca i rumiana. Wieprzowinę smażyć przez 2 minuty lub aż będzie dobrze zarumieniona ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odstawić na 1 minutę bez mieszania. Łyżka wieprzowiny do miski; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podgrzać patelnię na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj olej rzepakowy; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
6
Dodaj bok choy; Stir-fry 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
7
Dodaj fasolkę szparagową, imbir, czosnek, i papryka; stir-fry 3 protokół lub do crisp-tender.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
8
Połącz ocet, sos sojowy i brązowy cukier, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
CukierCukier
9
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać mieszaninę octu, podrzucając do herbu. Wymieszać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Posypać zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
11
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn