Chrupiąca Smażona Okra
Chrupiąca smażona Okra może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 698 kalorii. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka oleju z orzeszków ziemnych, okruchy krakersów saltine, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażone Zielone Pomidory I Smażona Okra, Bezglutenowe Smażone Okra (tak, smażone to!), oraz Okra Smażona.
Instrukcje
Wymieszać maślankę z jajkiem.
Połącz okruchy krakersów, mąkę i sól. Kawałki okry zanurzyć w mieszance maślanki; pogłębiać w mieszance okruchów krakersów.
Wlać olej na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika lub żeliwnej patelni; ogrzać do 37
Okra smażyć w 3 partiach, 2 minuty lub do złotego koloru, obracając raz.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.