Sos Barbecue Miodowo-Musztardowy

Sos Barbecue Miodowo-Musztardowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc wypróbuj sos Barbecue miodowo-musztardowy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 53 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać musztardę, pieprz, pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Halibut z sosem pomidorowym z grilla i polentą miodowo-musztardową, Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, oraz Musztardowy Sos Barbecue.

Instrukcje

1
Boczek ugotować w średnim rondlu, aż będzie chrupiący; usunąć boczek i osuszyć na papierowych ręcznikach, zastrzegając kapiele w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorących kapiących o 3 protokół lub do miękkości. Wymieszać z boczkiem, octem i pozostałymi składnikami; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować wina Castoro Cellars Estate Zinfandel. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Castoro Piwnice Nieruchomości Zinfandel Wino
Castoro Piwnice Nieruchomości Zinfandel Wino
Białe Zinfandel nadal jest jednym z bardziej popularnych win, zwłaszcza w miesiącach letnich. Nasz biały Zinfandel jest wykonany w stylu, który nadaje się do radości z posiłkiem lub bez posiłku. Bukiet wina jest pełen owoców, jagód, wiśni i arbuzów, choć nie jest zbyt intensywny. Smaki są delikatne i pełne owoców Zinfandel, wszystkie zrównoważone z lekką słodyczą, aby to wytrawne wino było czyste, gładkie i energiczne w finiszu. Ciesz się nim teraz z dowolnego powodu, popijając, pic-nicking, lub z ulubionymi posiłkami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W33 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn