Chrupiąca Sałatka Z Okry
Chrupiąca Sałatka z Okry to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.14 za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz Młode okra-połówki wzdłuż, sok z cytryny, 2 cebulki i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Chrupiąca Smażona Okra, Chrupiąca Smażona Okra, oraz Chrupiąca Smażona Okra.
Instrukcje
W małej misce połącz garam masala z proszkiem amchoor.
W dużej, głębokiej patelni, rozgrzać 1 cal oleju roślinnego do 35
Pracując partiami, smażyć paski okry, kilka razy mieszając, aż się zezłocą i będą chrupiące, około 4 minut na partię. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść smażoną okra na dużą papierową ręcznikową płytkę, aby osuszyć.
Posypać mieszanką przypraw i solą.
W dużej misce delikatnie wrzucić smażoną okra z czerwoną cebulą, pomidorem, kolendrą i sokiem z cytryny. Doprawić sałatkę większą ilością mieszanki przypraw i soli i podawać od razu.