Chrupiąca Sałatka z jarmużu z orzechami włoskimi i Pecorino
Chrupiąca Sałatka z jarmużu z orzechami włoskimi i Pecorino może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 328 kalorii, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.51 za porcję. 15 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, Bazyl, Pecorino romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Masowana Sałatka z kapusty i suszonych pomidorów z chrupiącymi orzechami włoskimi, Sałatka z selera z orzechami włoskimi, daktylami i Pecorino, oraz Sałatka Collard z orzechami włoskimi, Pecorino i winegretem musztardowym.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do dużej szklanej miski wrzucić jarmuż i sok z cytryny z około połową oleju, sokiem z cytryny i skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Woda Plus 2 łyżki Soli
Jarmuż
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Odstawić na około 2 minuty.
4
Dodaj Pecorino, porzeczki, bazylię i pozostały olej, sok z cytryny i skórkę. Dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Porzeczki
Pecorino
Bazylia
Olej Do Smażenia
5
Złożyć orzechy włoskie tuż przed podaniem i góry sałatkę ze stosem Pecorino.