Chrupiąca Sałatka z azjatyckiego groszku z miodowym boczkiem
Chrupiąca Sałatka z azjatyckiego groszku z miodowym boczkiem może być tylko bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 4 i kosztuje $25.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 17g białka, oraz 17g tłuszczu. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pięć przypraw w proszku, rozdarte liście mięty, klon utwardzony bekon i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać klon można śledzić to danie główne z Babeczki Klonowo-orzechowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chrupiąca Sałatka Azjatycka, Kolejna Chrupiąca Azjatycka Sałatka, oraz Chrupiąca Sałatka Azjatycka.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery i umieść stojak 8 cali od ciepła. Ułóż plastry boczku na blasze do pieczenia w jednej warstwie. W małej misce wymieszaj miód, sos sojowy i proszek z pięcioma przyprawami i obficie posmaruj boczek. Dusić przez 10 minut, obracając raz, aż plastry boczku są rumiane i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.