Chrupiąca sałatka jarzynowa to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka majonezu, różyczki kalafiora, habanero chiles i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka Warzywna, Chrupiąca Sałatka z warzywami i brązowym ryżem, oraz Chrupiąca sałatka jarzynowa z Podsmażonym groszkiem i rzodkiewką.
Instrukcje
1
Aby przygotować sałatkę, umieść ziemniaki w średnim rondlu; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 10 minut lub do przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
3
Drenaż.
4
Umieść ziemniaki w dużej misce. W średnim rondlu zagotować 4 szklanki wody; dodać kalafior i brokuły. Gotować 1 minutę lub aż chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Brokuły
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
6
Drenaż.
7
Do ziemniaków dodać mieszankę kalafiora. Używając obieraczki do warzyw, zeskrobuj marchewkę od czubka do łodygi, aby zrobić długie wstążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Warzywa
Ziemniak
Marchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
8
Dodaj marchew do mieszanki ziemniaków, rzucając delikatnie połączyć. Pozostaw korzeń i 1-calową łodygę na burakach; szoruj pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Ziemniak
Burak
9
Umieścić w średnim rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub do miękkości.