Chrupiąca Sałatka Taco
Chrupiąca Sałatka Taco może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 1,29 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 211 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Mieszanka zielonej cebuli, ser cheddar, dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Taco Potluck, Crunchy Asian Ramen Noodle Salad (A.k. A. simply the Best Potluck Salad EVER), oraz Chrupiąca Azjatycka Sałatka z makaronem Ramen (prawie najlepsza Sałatka Potluck kiedykolwiek) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W patelni 10-calowej, gotuj mieszankę przypraw wołowych i taco zgodnie z zaleceniami na opakowaniu mieszanki przyprawowej.
W dużej misce delikatnie wymieszaj sałatę, pomidory, oliwki, cebulę i ser.
Dodać mieszaninę wołowiny; mieszać delikatnie wymieszać.
Tuż przed podaniem dodać sos i frytki; wrzucić.