Chrupiąca sałatka detox
Przepis chrupiąca sałatka detox może być wykonana w około 20 minut. Ten przepis służy 4. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis ma 253 kalorie, 11g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, gotowe morele, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Detox, Sałatka Detox, oraz Wiosenna Sałatka Detox.
Instrukcje
Brokuły blanszować na patelni z wrzącą wodą przez 1 min.
Odcedzić i szybko schłodzić pod zimną bieżącą wodą, a następnie osuszyć papierem kuchennym. Umieść w misce z morelami, brokułami, czerwoną kapustą, ciecierzycą i nasionami słonecznika.
Włożyć cebulę i imbir do miski z sokiem pomarańczowym, octem i olejem.
Dobrze wymieszać. Pozostawić na 5 minut, aby zmiękła cebulę, następnie dodać do sałatki i dokładnie wszystko razem wrzucić.