Chrupiąca ryba ziołowa z ziemniakami z parmezanem

Chrupiąca ryba ziołowa z ziemniakami z parmezanem
Chrupiąca ryba ziołowa z ziemniakami parmezan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 23G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka philadelphia chive & cebula 1/3 mniej tłuszczu niż serek śmietankowy, liście bazylii, liście rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiąca ryba ziołowa z ziemniakami z parmezanem, Cytrynowa ryba ziołowa z chrupiącymi frytkami z piekarnika, oraz Chrupiące Ziemniaki Pieczone Ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Spryskaj folią obramowaną blachą do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Dodaj 1 łyżeczkę. bazylia do powlekania wymieszać w torbie shakera; delikatnie wstrząsnąć, aby połączyć. Używaj do okrywania ryb zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
RybyRyby
4
Umieścić w przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec 20 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Tymczasem ziemniaki gotujemy we wrzącej wodzie w dużym rondlu 15-20 min. albo do przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Odcedzić ziemniaki; wrócić do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać mleko, startą polewę, serek śmietankowy o obniżonej zawartości tłuszczu, rozmaryn i pozostałą bazylię; zacierać aż do wymieszania i uzyskania pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser śmietankowy O Obniżonej Zawartości TłuszczuSer śmietankowy O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
RozmarynRozmaryn
BazyliaBazylia
MlekoMleko
8
Podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn