Chrupiąca ryba z frytkami
Chrupiąca ryba z frytkami to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.01 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką białko jaja, pieprz, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niskotłuszczowa chrupiąca ryba z frytkami, Chrupiąca ryba z frytkami, oraz Ryba popijana piwem (ryba z frytkami).
Instrukcje
Spryskaj dużą patelnię sprayem do pieczenia lub linią z nieprzywierającą folią aluminiową.
Połączyć oliwę z oliwek i czosnek w małej patelni; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, o 2 protokół lub aż pachnące. (Nie pozwól, aby czosnek brązowy.)
Olej wlać przez drobne sito z siatki drucianej do średniej miski.
Przenieść czosnek do oddzielnej średniej miski.
Dodać ziemniaki do oleju i wrzucić do herbu. Ułożyć w jednej warstwie w przygotowanej patelni i piec w temperaturze 425 przez 20 do 25 minut lub do momentu zarumieniania DNA. Włącz ziemniaki i piec 6 do 8 minut lub aż rumiane i chrupiące.
Dodać ziemniaki, sól, i szczypta czarnego pieprzu do miski z czosnkiem; wrzucić do herbu. Przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Posypać rybę czerwoną papryką, papryką, solą i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
W średniej misce ubić białko i 1 łyżkę wody.
Okruchy płatków kukurydzianych umieścić w płytkim naczyniu. Ryby pogłębiać w mące, strząsnąć nadmiar i zanurzyć w mieszaninie białka jaja. Pogłębianie w płatkach kukurydzianych, powłoka całkowicie.
Umieść stojak z drutu pokryty sprayem do gotowania w dużej patelni do pieczenia. Ułóż ryby w jednej warstwie na stojaku; Płaszcz top ryby lekko z natryskiem do gotowania, i piec 12 do 15 minut lub aż chrupiące i rumiane.
Podawać z ziemniakami i cytryną.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.