Chrupiąca ryba z frytkami to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.01 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką białko jaja, pieprz, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niskotłuszczowa chrupiąca ryba z frytkami, Chrupiąca ryba z frytkami, oraz Ryba popijana piwem (ryba z frytkami).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Spryskaj dużą patelnię sprayem do pieczenia lub linią z nieprzywierającą folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia Do Pieczenia
3
Połączyć oliwę z oliwek i czosnek w małej patelni; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, o 2 protokół lub aż pachnące. (Nie pozwól, aby czosnek brązowy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Olej wlać przez drobne sito z siatki drucianej do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Przenieść czosnek do oddzielnej średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać ziemniaki do oleju i wrzucić do herbu. Ułożyć w jednej warstwie w przygotowanej patelni i piec w temperaturze 425 przez 20 do 25 minut lub do momentu zarumieniania DNA. Włącz ziemniaki i piec 6 do 8 minut lub aż rumiane i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
7
Dodać ziemniaki, sól, i szczypta czarnego pieprzu do miski z czosnkiem; wrzucić do herbu. Przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Ziemniak
Czosnek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Okruchy płatków kukurydzianych umieścić w płytkim naczyniu. Ryby pogłębiać w mące, strząsnąć nadmiar i zanurzyć w mieszaninie białka jaja. Pogłębianie w płatkach kukurydzianych, powłoka całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kukurydziane
Białka Jaj
Mąka Uniwersalna
Pasek Skórki Cytrynowej
Ryby
12
Umieść stojak z drutu pokryty sprayem do gotowania w dużej patelni do pieczenia. Ułóż ryby w jednej warstwie na stojaku; Płaszcz top ryby lekko z natryskiem do gotowania, i piec 12 do 15 minut lub aż chrupiące i rumiane.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.