Chrupiąca Ryba
Chrupiąca ryba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, mielony pieprz, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skracanie smaku masła można śledzić to danie główne z Pięć Ciastek Cukrowych O Smaku jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Chrupiąca ryba z frytkami, Chrupiąca Ryba W Piekarniku, oraz Chrupiąca Pieczona Ryba.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć płatki ziemniaczane, mąka, czosnek w proszku, sól przyprawowa, czarny pieprz, i pieprz cayenne.
Filety rybne moczyć w misce z zimną wodą.
W głębokiej patelni lub frytkownicy, stopić i podgrzać skrócenie do 350 stopni F (175 stopni C).
Filety rybne pogłębić w suchej mieszance i smażyć na gorącym oleju przez 5 minut lub do momentu, gdy ryba łatwo się rozpadnie.
Usuń z oleju i umieść na ręcznikach papierowych, aby wchłonąć nadmiar oleju.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.