Chrupiąca Pieczona Sablefish

Chrupiąca Pieczona Sablefish
Chrupiąca pieczona Sablefish jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 157 kalorii, 28g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 9,67 zł / porcja, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka panko, filety sablefish, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szabla Pieczona Z Kolendrą I Papryką, Kolacja dla dwojga: chrupiące pieczone przegrzebki i Chorizo, oraz Chrupiące Czosnkowe Pieczone Udka Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz 1 szklankę wody, 1 łyżkę soli i cukier w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
3
Dodaj filety sablefish; odstawić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SablefishSablefish
4
Wyjąć filety z solanki; osuszyć. Solankę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
5
Filety posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
6
Połączyć musztardę i białko jaja, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Mieszankę musztardy posmarować filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
8
Połącz panko i skórkę. Wymieszać Panko równomiernie na wierzchu filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
WołowinaWołowina
9
Umieścić filety na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
10
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć patelnię z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
12
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
13
Filety Broil 3 minuty lub do brązowego.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn