Chrupiąca Coleslaw

Chrupiąca Coleslaw
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przystawki? Chrupiące Coleslaw może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz marchew, musztarda dijon, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Podobne przepisy to Chrupiąca coleslaw, Chrupiąca Coleslaw, oraz Chrupiąca Coleslaw.

Instrukcje

1
Pokrój, rdzeń i pokrój 1 średnią zieloną kapustę. Wrzucić do dużej miski z 2 startej marchewki. W innej misce ubić 1/4 szklanki czerwonego octu winnego, 2 łyżki. sok z cytryny, 1 łyżka. Musztarda Dijon, sól i pieprz. Powoli wlać 1 szklankę oleju roślinnego, stale ubijając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Sól I PieprzSól I Pieprz
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Zielona KapustaZielona Kapusta
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Zalać kapustę i wrzucić do równomiernego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia63
Magazyn