Chrupiący Sum Koktajlowy Cayenne
Need a pescatariańskie danie główne? Chrupiące Cayenne koktajl sumów może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 188g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 2391 kalorii. Ten przepis służy 1. Na $15.4 za porcję, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Mieszanka czosnku w proszku, mączka kukurydziana, wermut i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Chrupiący Sum Koktajlowy Cayenne, Chrupiący Sum, oraz Chrupiący Sum.
Instrukcje
Połącz Sum ze skórką jednej limonki, sokiem z obu limonek, płatkami cayenne i wermutem.
Niech marynować około 1 godziny.
Ciepło 1/2 cala oleju, pół oliwa i pół rzepaku, na patelni na średnich do średnich wysokich. (Po przygotowaniu kropla wody skwierczy, ale olej nie będzie wystarczająco gorący, aby palić).Jajko ubić do mleka w płytkiej misce.
Połączyć 1/4 szklanki mąki z solą i pieprzem do smaku.
Pozostałe suche składniki połącz w plastikowej torbie.Każdy kawałek ryby zanurz w mące, a następnie w mieszaninie jajko/mleko. Wstrząsnąć w torbie panierki, aż dobrze pokryte.Kawałki smażyć na rozgrzanym oleju, aż pierwsza strona będzie rumiana. Nie tłocz kawałków na patelni. Obróć i brąz po drugiej stronie. Powtarzać aż do zakończenia wszystkich partii.
Podawać z ostrym sosem, dodatkowymi płatkami pieprzu cayenne, klinami limonki i klinami cytryny dostępnymi przy stole.Proponuję uzupełnić posiłek pieczonymi słodkimi ziemniakami i cole slaw.Uwaga: W dzisiejszych czasach Sum hodowany w gospodarstwie prawie nigdy nie ma błotnistego smaku, ale jeśli twój jest dziko złowiony, marynata z limonką i wermutem wyeliminuje problem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.